Το Ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι προσωπική υπόθεση και ΠΡΕΠΕΙ ν’ ακούς πρώτα τις δικές σου ανάγκες! Και φυσικά τις Ειδικούς του Your Permanent Beauty Expert!

Το Ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι προσωπική υπόθεση και ΠΡΕΠΕΙ ν’ ακούς πρώτα τις δικές σου ανάγκες! Και φυσικά τις Ειδικούς του Your Permanent Beauty Expert!

Η ειδικός του Your Permanent Beauty Expert κατά την διάρκεια της πρόβας

Καλώς ή κακώς ζούμε στην εποχή της γρήγορης πληροφορίας. Τα κοινωνικά δίκτυα είναι μέρος της καθημερινότητάς μας και μας συστήνουν τις παγκόσμιες επιταγές της μόδας πολύ γρήγορα. Βλέπουμε διάφορα στυλ, πάμπολλες παραλλαγές των τάσεων και δεν ξέρουμε τελικά τι μας εκφράζει καλύτερα και τι μας ταιριάζει. Και τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν  ο κύκλος των φίλων μας έχει άποψη για όλα τα δρώμενα ομορφιάς.

Η ομορφιά και η περιποίηση είναι από τα must θέματα που μας αφορούν όλες. Όσον αφορά στο Ημιμόνιμο μακιγιάζ όμως πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτική. Είναι μια υπηρεσία διαρκείας που θα σε συντροφεύει για τουλάχιστον ένα χρόνο οπότε οφείλεις να ακούσεις τις δικές σου πραγματικές ανάγκες. Πρέπει επίσης να θυμάσαι πως το αισθητικό αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει από πρόσωπο σε πρόσωπο και τα παραδείγματα των φίλων μας μπορεί να δείχνουν διαφορετικά σε μας. Οι γνώμες των άλλων είναι ευπρόσδεκτες αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καθορίζουν τις αποφάσεις σου, γιατί μπορεί να μην είναι οι κατάλληλες τεχνικά και ιατρικά.

Ποιο είναι το προσωπικό σου στυλ; Πόσο έντονα ή διακριτικά σου αρέσει να βάφεσαι στην καθημερινή σου ζωή; Αυτά είναι τα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσεις. Έχοντας ξεκάθαρη εικόνα για το πώς θες να μοιάζεις και αφού συμβουλευτείς απαραίτητα την έμπειρη αισθητικό που θα σε αναλάβει, θα καταλήξετε μαζί στην σωστή τεχνική που θα αναδείξει με «ήσυχο και εντυπωσιακό» τρόπο τα φυσικά χαρακτηριστικά σου.

Σε περίπτωση που το στενό περιβάλλον σου δεν αγκαλιάζει με ιδιαίτερο ενθουσιασμό την απόφασή σου να κάνεις Ημιμόνιμο μακιγιάζ –όπως κάποιος πιο αυστηρός σύντροφος ή γονείς- δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Εάν εμπιστευτείς ένα αναγνωρισμένο Κέντρο όπως το Your Permanent Beauty Expert, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα διακριτικό και «ένα με το φυσικό σου στυλ». Τόσο που σχεδόν δεν θα καταλάβουν ότι έχεις τονίσει κάποια περιοχή.

Μότο του Your Permanent Beauty Expert μας είναι «όχι υπερβολές στο σχήμα, το χρώμα και την ένταση»!
Και αυτός είναι ο κανόνας που διέπει πάντοτε τις δουλειές μας.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιο είναι το όριο ανάμεσα σε μια περιποιημένη και μια υπερβολική εμφάνιση και το σεβόμαστε απόλυτα. Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να σκεφτείς τι θες και να απολαύσεις την διαδικασία!