Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ φρυδιών ανακουφίζει τον ασθενή που θα υποβληθεί σε χημειοθεραπεία

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ φρυδιών ανακουφίζει τον ασθενή που θα υποβληθεί σε χημειοθεραπεία

Xημειοθεραπεία. Μια, όχι και τόσο ευχάριστη λέξη για να σκεφτεί και να προφέρει κανείς.. Η χημειοθεραπεία όμως αποτελεί ακόμα μία από τις βασικότερες μεθόδους καταπολέμησης του καρκίνου.

Μια από τις παρενέργειες που προκαλεί η χημειοθεραπεία είναι η τριχόπτωση. Σχεδόν 65% των ασθενών που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία δείχνουν σημάδια  αραίωσης ή και τελικής πτώσης της τρίχας, στην περιοχή του προσώπου και ειδικά στα φρύδια. Οι γυναίκες συχνά καταφεύγουν στην σχεδίαση του φρυδιού με μολύβι, μια τεχνική που όμως δεν υπόσχεται μονιμότητα καθώς το χρώμα φεύγει με ιδρώτα, ή ακόμα και με τις πιο απλές καθημερινές κινήσεις όπως το ξύσιμο ή το τρίψιμο της περιοχής. Για τους άνδρες, που συνήθως δεν χρησιμοποιούν make up στο πρόσωπό τους, το μολύβι είναι ξένο και η εικόνα τους αλλάζει εντελώς με αρνητικά αποτελέσματα στην ψυχολογία τους. Από κάθε πλευρά, η τριχόπτωση που δημιουργεί η χημειοθεραπεία και οι εύκολες λύσεις, προκαλούν άγχος και συχνά κατάθλιψη  στον ασθενή.

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ διατηρεί τα φρύδια στην αρχική τους όψη, ανεβάζοντας το ηθικό του ασθενούς που θα υποβληθεί σε χημειοθεραπεία.

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ προσφέρει ρεαλιστικά καλοσχηματισμένα και περιποιημένα φρύδια. Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ διατηρείται από 1 έως και 3 χρόνια, ανάλογα το δέρμα, και δεν φεύγει με τον ιδρώτα, το ξύσιμο ή το τρίψιμο. Η εφαρμογή γίνεται με τη μέθοδο της μικροχρωμάτωσης (micropigmentation) και με την σωστή χρήση των κατάλληλων τοπικών αναισθητικών από το προσωπικό του εξειδικευμένου κέντρου Ημιμόνιμου Μακιγιάζ Your Permanent Beauty Expert, η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη.

Κάθε μήνα στο εξειδικευμένο κέντρο ομορφιάς μας θα πραγματοποιούνται δύο δωρεάν εφαρμογές για όποια τεχνική Ημιμόνιμου Μακιγιάζ φρυδιών, σε γυναίκες ή άνδρες που ξεκινούν χημειοθεραπεία.

Το αποτέλεσμα του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ είναι φρύδια φυσικά, λαμπερά και καλοσχηματισμένα, όλο το εικοσιτετράωρο, όλο το χρόνο και σε όλες συνθήκες της καθημερινότητάς μας. Ακόμη λοιπόν και στις δύσκολες στιγμές, εκεί που χρειαζόμαστε η εξωτερική μας εικόνα να δείχνει καλύτερη από την εσωτερική, και να μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, η λύση είναι απλή, ανώδυνη και δωρεάν!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε να κλείσουμε το πρώτο ραντεβού. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η Ναταλία Babenko και η ομάδα της ειδικεύονται στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ και χρησιμοποιούν πολλές τεχνικές για την εφαρμογή του. Η Ναταλία είναι μέλος της Ένωσης Εμπειρογνωμόνων Αισθητικής Μικροχρωμάτωσης και συμμετέχει ενεργά σε συνέδρια και σεμινάρια στο εξωτερικό, όπου παρακολουθεί ανελλιπώς τις νέες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ. Ο στόχος της είναι να ανεβάσει το επίπεδο του Μόνιμου Μακιγιάζ και στην Ελλάδα και το πετυχαίνει αυτό και μέσω Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων που διοργανώνει συχνά, όπου εκπαιδεύει τους μαθητές της στις τεχνικές της. Μέσω του Κέντρου Μόνιμης Ομορφιάς, η Ναταλία κάνει αυτό που αγαπάει πραγματικά: δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να ανακαλύπτουν και να αναδεικνύουν την ομορφιά τους. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που εστιάζει στην ποιότητα και έτσι κάθε σχέδιο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ είναι μοναδικό και βασίζεται σε βαθιές γνώσεις του αντικειμένου, δημιουργικότητα και τελειότητα. Το Your Permanent Beauty Expert ιδρύθηκε το 2013 και ακολουθεί πιστά το πρωτόκολλο του επαγγελματικού Ημιμόνιμου Μακιγιάζ (Καταρτισμένο προσωπικό -Αποστειρωμένα εργαλεία – Υλικά τελευταίας τεχνολογίας).

Τέλος ευχόμαστε ολόψυχα, σε όσους υποβάλλονται στη διαδικασία της χημειοθεραπείας να έχουν καλά αποτελέσματα και να βγουν – ξεκάθαρα – νικητές από αυτή τη δύσκολη μάχη.

 

Τηλέφωνο: 210 3000 400 & 211 2154 527

Online booking: https://www.24beauty-expert.gr/book-online/

Email: info@24beauty-expert.gr

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 16, Χαλάνδρι, 2ος όροφος