Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι κατάλληλο για κάθε ηλικία;

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι κατάλληλο για κάθε ηλικία;

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ έχει ως στόχο να βελτιώσει τυχόν ατέλειες ή να ξεκουράσει τη γυναίκα από την καθημερινή διαδικασία ενασχόλησής της με το καθημερινό μακιγιάζ. Προτείνουμε, να γίνεται από τα 18 και μετά αν αφορά λόγους καθαρά αισθητικούς και όχι ιατρικούς ή τόνωσης της αυτοπεποίθησης.

Μέσω του ημιμόνιμου μακιγιάζ κάθε γυναίκα -ανεξαρτήτως επαγγέλματος- μπορεί να είναι όμορφη και λαμπερή με ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα και μια εικόνα  που βελτιώνει και προβάλει τα χαρακτηριστικά της δίνοντάς της ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα μακιγιάζ που συνάδει με την ηλικία της και τον τύπο της επιδερμίδας της.

Στόχος, άλλωστε, του ημιμόνιμου μακιγιάζ είναι να τονίζει τα φυσικά χαρακτηριστικά χωρίς να αλλοιώνει την όψη της κάθε μιας από εμάς.  Αποτέλεσμα επιτυχημένο θεωρείται αυτό που δεν είναι κραυγαλέο και κάνει τη  γυναίκα να είναι περιποιημένη από το πρωί έως το βράδυ βάζοντας απλά λίγο μολύβι στα μάτια ή ρουζ στα μάγουλα.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ μπορεί να έχει εφαρμογή στα χείλη, στα φρύδια ή και στα μάτια με σκιά και eyeliner αλλά ακόμη και ρουζ στα μάγουλα. Τέλος, για ένα βαθύ και γατίσιο βλέμμα η εφαρμογή extensions βλεφαρίδων θα προσδώσει extra πόντους στο συνολικό αποτέλεσμα.

Εναπόκειται σε εσάς καθαρά αν θέλετε να έχετε ένα full μακιγιάζ ή να επέμβετε αποκλειστικά σε μια μόνο περιοχή. Όπως και να έχει η διαδικασία είναι αναίμακτη, χωρίς σχεδόν καθόλου πόνο και βέβαια σε ένα κόστος που είναι προσιτό για κάθε γυναίκα.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως διαρκεί γύρω στα 3 με 5 χρόνια στα οποία δε θα χρειαστεί να αγοράσετε ούτε καν ένα κραγιόν! Αξίζει δε νομίζετε;