Γιατί το Ημιμόνιμο μακιγιάζ ΔΕΝ πρέπει να μπερδεύεται με το τατουάζ!

Γιατί το Ημιμόνιμο μακιγιάζ ΔΕΝ πρέπει να μπερδεύεται με το τατουάζ!

Εφαρμογή ΗμιΜόνιμου Μακιγιάζ

Το Ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι μία υπηρεσία ομορφιάς που μοιάζει αρκετά με την τέχνη του τατουάζ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως ο τρόπος εφαρμογής και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι στην όψη παρεμφερή. Ωστόσο το Ημιμόνιμο μακιγιάζ σε καμία περίπτωση δεν είναι τατουάζ. Και θα σου εξηγήσουμε αμέσως γιατί:

Το Ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι μια ανώδυνη και καθόλου παρεμβατική υπηρεσία. Δεν εισέρχεται στο χόριο μέρος του δέρματος, κάτω δηλαδή από την επιδερμίδα, αντιθέτως μένει στην πρώτη στιβάδα χωρίς να τραυματίζει. Κάτι που το καθιστά ασφαλές να επαναληφθεί όσες φορές επιθυμείς.

Ακόμη, οι χρωστικές, οι βελόνες και ο δερμογράφος που χρησιμοποιούνται διαφέρουν από αυτά του τατουάζ. Το Ημιμόνιμο μακιγιάζ απαιτεί δερμογράφο με διαφορετικές ταχύτητες και οι χρωστικές είναι ειδικά σχεδιασμένες να «αποβάλλονται» σταδιακά από το δέρμα με το πέρας του πρώτου χρόνου.

Ένα πολύ συχνό λάθος που κάνουν οι νέοι επαγγελματίες του Ημιμονιμου μακιγιάζ προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα, είναι ότι επιλέγουν για τις εφαρμογές τους μηχανήματα και αναλώσιμα που χρησιμοποιούνται στο κλασικό τατουάζ. Αυτό αντενδείκνυται γιατί το αποτέλεσμα δυστυχώς είναι ακαλαίσθητο και σίγουρα όχι τόσο ασφαλές.

 

Γιατί δεν πρέπει ΠΟΤΕ να κάνεις τατουάζ στο πρόσωπο:

Είναι μεγάλη η μερίδα των ανθρώπων που επιθυμούν μόνιμα αποτελέσματα με μία μόνο συνεδρία, αφενός για να αποφύγουν το κόστος της ετήσιας ανανέωσης και αφετέρου γιατί δεν θέλουν να αφιερώνουν πολύ χρόνο στην εμφάνισή τους. Έτσι λοιπόν καταφεύγουν στο τατουάζ. Κάτι τέτοιο θα αποδειχθεί λάθος επιλογή όμως διότι:

 

1. Το πρόσωπο χάνει με τον καιρό την σφριγηλότητά του με συνέπεια τα tattoo να φαίνονται άσχημα μετά από κάποια χρόνια. Και κάπως έτσι προκύπτει το θλιμμένο βλέμμα και τα καθοδικά βλέφαρα και χείλη.

 

2. Ο βασικότερος αποτρεπτικός παράγοντας είναι η πιστότητα του χρώματος. Πόσες περιπτώσεις έχεις δει με τατουάζ που μοιάζουν πράσινα, μπλε ή γκρι; Κάτι τέτοιο είναι αναπόφευκτο και φαντάσου πόσο άσχημο θα δείχνει στα φρύδια, τα χείλη και τα βλέφαρα. Το τατουάζ στο πρόσωπο δεν θα μοιάζει καθόλου με μακιγιάζ, αντιθέτως θα προσδίδει μια άγρια όψη.

 

3. Ο πόνος. Οι βελόνες που εκχύνουν τη χρωστική στο δέρμα κατά τη διάρκεια του τατουάζ εισχωρούν πολύ πιο βαθιά με συνέπεια η όλη διαδικασία να πονά περισσότερο. Και σίγουρα τα επίπεδα του πόνου στο πρόσωπο είναι αρκετά πιο υψηλά αφού είναι ένα πιο ευαίσθητο σημείο.

 

Σε κάθε περίπτωση στην Your Permanent Beauty Expert σε συμβουλεύουμε να αποφύγεις το τατουάζ στο πρόσωπο. Υπάρχου τόσες νέες υπηρεσίες Ημιμόνιμου μακιγιάζ που θα αναδείξουν τα φυσικά χαρακτηριστικά σου χωρίς να διατρέξεις τον κίνδυνο να «σημαδευτείς» μόνιμα  με κάτι ενδεχομένως όχι κολακευτικό.

Σε περιμένουμε από κοντά για να σε ενημερώσουμε για όλες τις νέες τάσεις και να επιλέξεις αυτή που θα απογειώσει τη δική σου εικόνα!