Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ στα χείλη είναι αποδεδειγμένα η αγαπημένη υπηρεσία των…συντρόφων μας!

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ στα χείλη είναι αποδεδειγμένα η αγαπημένη υπηρεσία των…συντρόφων μας!

Εδώ και πολλά χρόνια τα γυναικεία χείλη αποτελούν έμπνευση για τη δημιουργία διηγημάτων, ποιημάτων, αφηγήσεων, σχολίων με ερωτική έμπνευση και σημασία.

Έτσι, τα χείλη θεωρούνται ερωτικά, σαγηνευτικά, ερωτογόνες ζώνες που εκπέμπουν μηνύματα ερωτικά, συγκινησιακά και γεμάτα υποσχέσεις.

Τα ζουμερά και σαρκώδη χείλη δηλώνουν σεξουαλικότητα και ομορφιά. Επίσης, τα σαρκώδη, κόκκινα χείλη  από χρόνια θεωρούνται σεξουαλικές προκλήσεις γι’ αυτό θα έχετε προσέξει πως όλα τα μοντέλα, οι παρουσιάστριες και γενικώς οι γυναίκες που δε θέλουν να περνούν απαρατήρητες προτιμούν τα κόκκινα σαρκώδη  χείλη.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ στα χείλη είναι αποδεδειγμένα η αγαπημένη υπηρεσία των συντρόφων μας! Γιατί; Μα γιατί τονίζουν τα χείλη, δίνουν ωραίο σχήμα σε στυλ καρδιάς στο πάνω χείλος , ομορφαίνουν το χαμόγελό μας και κάνουν το πρόσωπό μας αυτομάτως πιο ερωτικό.

Επίσης, το φιλί μας δεν αφήνει σημάδια από κραγιόν, σε πουκάμισα, μάγουλα και χείλη  που απεχθάνονται οι άντρες. Τέλος, τα μόνιμα βαμμένα χείλη δεν αφήνουν το αποτύπωμά τους σε ποτήρια και φλιτζάνια και αυτομάτως μάς κάνει πιο φίνες.

Μη ξεχνάτε πως το ημιμόνιμο μακιγιάζ στα χείλη μετατρέπει  και τα πιο λεπτά και άχρωμα χείλη πλούσια και σαγηνευτικά, έτοιμα για φίλημα!