Hμιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών. Το χρώμα στα χείλη δεν αφήνει πλέον ίχνη !

Hμιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών. Το χρώμα στα χείλη δεν αφήνει πλέον ίχνη !

Εδώ και πολύ καιρό τώρα ζούμε στην εποχή του Covid. Πολλά πράγματα στη ζωή μας έχουν αναδιαμορφωθεί και νέες παράμετροι έχουν προστεθεί στην καθημερινότητά μας. Ένα βασικό ζήτημα λοιπόν που απασχολεί πλέον τις γυναίκες είναι, το πώς μπορεί να διατηρηθεί το χρώμα στα χείλη χωρίς να λερώνεται η μάσκα προστασίας.

Η απάντηση μας: με Ημιμόνιμο Μακιγιάζ χειλιών!

Διότι είτε χρησιμοποιούμε υφασμάτινη μάσκα είτε μάσκα μιας χρήσης, το κραγιόν, ακόμα και το απαλό ροζ lip gloss, αφήνει ίχνη στη μάσκα με αποτέλεσμα να πρέπει είτε να πλυθεί άμεσα ή να πεταχτεί. Και στις δύο περιπτώσεις το κόστος σε χρόνο και χρήμα μας αποτρέπει από τη χρήση προϊόντος στα χείλη, που τόσο έχουμε ανάγκη. Η τεχνική του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ έρχεται να δώσει τη λύση. Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ χειλιών προσφέρει τέλειο σχήμα και χρώμα στα χείλη, χωρίς να αφήνει ίχνη στη μάσκα! Με το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ έχουμε φυσικό χρώμα, άψογο σχήμα και νεανική λάμψη στα χείλη για όλη την ημέρα και δεν σκεφτόμαστε τα σημάδια που θα αφήσουμε στις μάσκες μας. Τέλειο;;!!

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ δεν φεύγει με την εφίδρωση όπως τα κοινά καλλυντικά. Δεν προκαλεί γήρανση και σχηματισμό ρυτίδων στην περιοχή των χειλιών από αστοχίες και το ντεμακιγιάζ. Γλιτώνετε δηλαδή κόπο και χρόνο. Η δε υφή των χειλιών δεν αλλάζει.

Βέβαια, η ουσιαστική απόφαση δεν είναι αν θα κάνουμε Ημιμόνιμο Μακιγιάζ στα χείλη, αλλά ποιόν επαγγελματικό χώρο θα επιλέξουμε για την εφαρμογή του. Τα χείλη είναι μια πολύ ευαίσθητη περιοχή. Είναι απαραίτητος ένας επαγγελματικός χώρος, που να ακολουθεί πιστά το πρωτόκολλο του επαγγελματικού Ημιμόνιμου Μακιγιάζ με καταρτισμένο προσωπικό, αποστειρωμένα εργαλεία και ποιοτικά υλικά τελευταίας τεχνολογίας.

Το εξειδικευμένο κέντρο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ Your Permanent Beauty Expert προσφέρει όλα τα παραπάνω και φημίζεται για την ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει, με αποτελέσματα που έχουν φυσικότητα και διάρκεια στον χρόνο. Βρίσκεται στο Χαλάνδρι στην Λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου Β’ 16 στον 2ο όροφο, σε ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο χώρο.

Με την επίσκεψή σας, η ειδικός PMU (permanent MakeUp) artιst θα σας προτείνει τις τεχνικές που ταιριάζουν στις ανάγκες των χειλιών σας, ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο επιθυμητό.

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ στα χείλη είναι ανώδυνο και γίνεται συνήθως σε δύο συνεδρίες, με το χρονικό διάστημα μεταξύ τους να μην είναι μικρότερο από αυτό των 30 ημερών. Στο πρώτο ραντεβού, μετά απο προσεκτική συζήτηση με την ειδικό, πραγματοποιείται απευθείας η εφαρμογή και τα χείλη σχεδιάζονται με ειδικό μολύβι. Μετά την αναισθησία με ειδική κρέμα γίνεται η επιλογή της κατάλληλης απόχρωσης που ταιριάζει στις ανάγκες της καθημερινότητας σας. Οι απαλές αποχρώσεις όπως αυτή του ροζ, του κοραλλί και του φούξια είναι συνήθως οι επικρατέστερες καθώς τα χρώματα αυτά μπορούν να λειτουργήσουν και ως βάση, για την που περίπτωση θέλετε ένα πιο έντονο χρώμα, οπότε και μπορείτε να εφαρμόσετε κραγιόν. Στο κέντρο μας διαθέτουμε μεγάλη γκάμα χρωμάτων για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα.

 

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά στο Your Permanent Beauty Expert για να σας προσφέρουμε κορυφαίες ποιοτικές υπηρεσίες Ημιμόνιμου Μακιγιάζ!

Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας με μια από τις ειδικούς PMU artist του κέντρου μας και λάμψτε, απολαμβάνοντας το υπεροχο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ σας!!!

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας:  210 3000 400 , 211 2154527 (καθημερινά 10:00 με 20:00)

Online booking: https://www.24beauty-expert.gr/book-online/

Email: info@24beauty-expert.gr

Ιστότοπος: www.24beauty-expert.gr

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 16, Χαλάνδρι, 2ος όροφος