5 στόχοι ομορφιάς για το 2019 από το Your Permanent Beauty Expert!

5 στόχοι ομορφιάς για το 2019 από το Your Permanent Beauty Expert!

Αυτή τη χρονιά εκτός από προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους χρειάζεται να θέσεις και στόχους ομορφιάς . Η εμφάνιση και η υγιεινή μας έχουν επίσης μεγάλη αξία!Το Your Permanent Beauty Expert δημιούργησε ένα «ευαγγέλιο ομορφιάς 2019» στο οποίο αν μείνεις πιστή, θα λάμπεις όλη τη νέα χρονιά.

Ποτέ μην αμελείς το ντεμακιγιάζ. Όσο κουρασμένη κι αν είσαι μετά από ξενύχτι ή από μια εξουθενωτική μέρα στη δουλειά, πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρείς το μακιγιάζ σου. Έτσι θα διώξεις τη σκόνη, τους ρίπους και τα υπολείμματα make up ώστε να επιτρέψεις στην επιδερμίδα σου να αναπνεύσει.

Peeling και μάσκα ομορφιάς μια φορά την εβδομάδα. Φρόντισε κάθε εβδομάδα να κάνεις ένα ήπιο peeling στο πρόσωπο για να καθαρίσεις σε βάθος τους πόρους. Έτσι θα απομακρύνεις την λιπαρότητα και θα βοηθήσεις στην καλύτερη δράση της μάσκας. Επειδή κυκλοφορούν πολλές μάσκες προσώπου, συμβουλεύσου στο φαρμακείο ποια σου ταιριάζει καλύτερα ώστε να θωρακίσεις με τον κατάλληλο τρόπο την απαραίτητη υγρασία στο πρόσωπό σου.

Πολύ νερό & σωστή διατροφή. Όσο cliché ακούγεται άλλο τόσο αλήθεια είναι. Η ενυδάτωση του οργανισμού «από μέσα» θα βοηθήσει και το πρόσωπό σου να λάμψει. Πίνοντας συστηματικά πολύ νερό και καταναλώνοντας περισσότερα φρούτα, λαχανικά και πρωτεΐνη και παράλληλα λιγότερα λιπαρά, δημιουργείς τη βάση για μια πραγματικά υγιή και φρέσκια εικόνα.

Λίγα και κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ. Ήρθε η ώρα να κάνεις μότο σου το less is more. Χρησιμοποίησε μόνο τα απαραίτητα προϊόντα για ένα καθημερινό μακιγιάζ ώστε να μην βαραίνεις το δέρμα σου. Τόνισε τα μάτια και τα χείλη και απέφυγε τις βαριές υφές στο makeup. Επίσης, να θυμάσαι ότι χρειάζεται να επενδύσεις σε καλά και ακριβά προϊόντα που είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Ανανέωνε τακτικά το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ σου. Σαφώς το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ είναι η λύση για μια ξένοιαστη καθημερινότητα αφού θα έχεις πάντα διακριτικά τονισμένα τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Θα γλιτώνεις χρόνο και καθημερινά και θα δείχνεις πάντα κομψή χωρίς να χρειάζεται να ανανεώνεις το μακιγιάζ σου. Στο Your Permanent Beauty Expert θα σε βοηθήσουμε να βρεις τι σου ταιριάζει.  Έτσι θα αναδείξεις το μοναδικό χαρακτήρα σου!

Εάν οι παραπάνω κανόνες δεν αποτελούν ακόμη ρουτίνα σου, ήρθε η ώρα να γίνουν! Το 2019 που ξεκινά δυναμικά σε λίγες μέρες θα σε βρει λαμπερή και είναι στο χέρι σου να συνεχίσεις να δείχνεις και να νιώθεις ξεχωριστή χωρίς ιδιαίτερο κόπο!