Το Your Permanent Beauty Expert δημιούργησε το τέλειο δώρο για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Το Your Permanent Beauty Expert δημιούργησε το τέλειο δώρο για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Γενέθλια, γιορτές και επέτειοι είναι υπέροχες αφορμές για δώρα. Και γιατί να μην κάνεις δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα υπηρεσίες Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ στο Κέντρο μας! Σίγουρα η φίλη σου, η μαμά σου ή η αδερφή σου θα το λατρέψουν!

Το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ είναι μια επένδυση ομορφιάς και σίγουρα θα δείξει πόσο πολύ νοιάζεσαι τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Έτσι σου προτείνουμε την ανοιχτή δωροεπιταγή που δημιούργησε το Your Permanent Beauty Expert και η οποία μπορεί να εξαργυρωθεί σε εφαρμογές Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ στο Κέντρο μας οποιαδήποτε στιγμή εσείς επιθυμείτε!

_MG_0312

H ιδιοκτήτρια του κέντρου μας Natalia Babenko

48274908_191840228349564_4306163627200610304_n

Η δωροεπιταγή περιλαμβάνει όλες τις προσφερόμενες εφαρμογές: φρύδια, χείλη, βλέφαρα, extension βλεφαρίδων καθώς και μεσοθεραπεία (microneedling). Ακόμη, μπορείς να δωρίσεις όσα χρήματα επιθυμείς, χωρίς minimum ποσό. Μπορεί δηλαδή το ποσό που θα διαθέσεις να είναι τόσο υψηλό ώστε να επαρκεί και για τις 2 απαραίτητες συνεδρίες Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ ανά περιοχή. Διαφορετικά, μπορεί να είναι μικρότερο και η ενδιαφερόμενη να συμπληρώσει το υπόλοιπο απαιτούμενο κόστος κατά την ημέρα του ραντεβού της.

DSC_0094

Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ στα φρύδια

2

Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ στα χείλη

eyeliner_skia2

Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ στα βλέφαρα

Μην το σκέφτεσαι άλλο, κάθε γυναίκα θέλει να είναι όμορφη και περιποιημένη. Και ο πιο σίγουρος τρόπος για μια chic εικόνα είναι φυσικά το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ. Επισκέψου το Your Permanent Beauty Expert, δήλωσε σε ποια επιθυμείς να δωρίσεις την επιταγή και πρόσφερε το πιο ξεχωριστό δώρο. Υπάρχει καλύτερη αίσθηση από το να τονώνεις την αυτοπεποίθηση αυτών που αγαπάς;