Το Your Permanent Beauty Expert διοργανώνει μια «All about Permanent Beauty OPEN DAY»!

Το Your Permanent Beauty Expert διοργανώνει μια «All about Permanent Beauty OPEN DAY»!

OPEN DAΥ : Την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 οι Ειδικοί του Your Permanent Beauty Expert θα σε υποδεχτούν με χαρά στον ανανεωμένο χώρο μας στο Χαλάνδρι (Βασιλέως Γεωργίου 16). Για να σου λύσουν οποιαδήποτε απορία σχετικά με το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ!

Στην OPEN DAY θα μπορέσεις να γνωρίσεις από κοντά τις εξειδικευμένες επαγγελματίες του Your Permanent Beauty Expert. Να μάθεις πρώτη όλες τις νέες τάσεις της Ημι-Μόνιμης ομορφιάς. Οι top PMU Artists θα αφιερώσουν χρόνο ειδικά στις δικές σου ξεχωριστές ανάγκες. Θα σου προτείνουν πώς να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά σου! Ενώ θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια πρόβα Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ εντελώς δωρεάν.

Ακόμη, θα έχεις την ευκαιρία να δεις «ζωντανά» πολλά δείγματα δουλειάς μας σε διάφορα στάδια.

Και το καλύτερο; Με την παρουσία σου θα έχεις αυτόματα 60% έκπτωση σε όποιο ραντεβού κλείσεις και θα μπεις στην κλήρωση για μια δωροεπιταγή αξίας 300€ που μπορείς να εξαργυρώσεις σε οποιαδήποτε υπηρεσία εσύ θες: φρύδια, χείλη, βλέφαρα και  βλεφαρίδες!

Η OPEN DAY θα διαρκέσει από τις 12 το μεσημέρι ως τις 8 το απόγευμα και μπορείς να προσέλθεις και να φύγεις οποιαδήποτε στιγμή θες, μόνη ή με την παρέα που επιθυμείς! Κάλεσε στο 210 3000 400 και μάθε περισσότερα!

Στο Your Permanent Beauty Expert  γνωρίζουμε πως μπορεί να έχεις διάφορα ερωτήματα σχετικά το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ  που μπορεί να διστάζεις να θέσεις τηλεφωνικά!
Αυτή η γιορτή λοιπόν είναι για σένα, για να σου λύσουμε οποιαδήποτε απορία.  Να θυμάσαι πως η Ημι-Μόνιμη ομορφιά δεν είναι πολυτέλεια, είναι μια επένδυση στον εαυτό σου!