Ακόμα περισσότερη εξειδίκευση στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ

Ακόμα περισσότερη εξειδίκευση στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ

Αν θα έπρεπε να διαλέξουμε ένα μάθημα που πήραμε από την “covid19″ επαγγελματική ζωή, είναι η σημαντικότητα της εξειδίκευσης κάθε επαγγέλματος. Η ανάγκη ενίσχυσης της εξειδίκευσης, φάνηκε από την πρώτη καραντίνα αλλά ουσιαστικά έγινε απαραίτητη στη δεύτερη.

Στο εξειδικευμένο κέντρο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ YOUR PERMANENT BEAUTY EXPERT, επενδύουμε εδώ και 9 χρόνια στη γνώση και στην εξειδίκευση, γι’ αυτό και κάθε χρόνο συμμετέχουμε σε εθνικά και διεθνή συνέδρια και εκθέσεις. Αφουγκραστήκαμε την επιτακτική ανάγκη για ακόμα περισσότερη εξειδίκευση των υπηρεσιών μας, από το ξεκίνημα του δεύτερου Lock down, στα τέλη του 2020, και έτσι όλοι οι εργαζόμενοι του κέντρου, από το διοικητικό προσωπικό μέχρι τις pmu ειδικούς μας, συμμετείχαν σε εξειδικευμένα online σεμινάρια, ανάλογα με τον τομέα και τη θέση του.

Το προσωπικό μας είχε την ευκαιρία να ειδικευθεί σε τεχνικές δημοσίων σχέσεων για την αρτιότερη εξυπηρέτησή σας, να παρακολουθήσει online παρουσιάσεις νέων καινοτομιών σε προϊόντα του κλάδου μας, αλλά και πιο σημαντικό από όλα, σε νέες τεχνικές permanent makeup μέσω online live master class ή μαγνητοσκοπημένα λόγω διαφοράς ώρας με τις χώρες εκλεκτών εξειδικευμένων pmu trainers.

Αυτή η τάση που για εμάς είναι τρόπος λειτουργίας, μας υπενθυμίζει το σκεπτικό πίσω από τη δημιουργία του εξειδικευμένου κέντρου μας:  Η αφύπνιση σχετικά με την υπεροχή του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ και των αναρίθμητων πλεονεκτημάτων του.

Επιστρέφουμε λοιπόν στην βασική αρχή του κέντρου μας, την εξειδίκευση πάνω στις τεχνικές permanent makeup. Εδώ και 9 χρόνια, προσφέρουμε μόνο τις καλύτερες τεχνικές με στόχο την βελτίωση της εικόνας και της ομορφιάς σας. Στόχος και έργο μας είναι η βελτίωση τυχόν ατελειών στο πρόσωπό σας μέσα από την υπεροχή, διάρκεια και λάμψη των τεχνικών του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ. Ατέλειες είτε λόγω τριχόπτωσης, είτε από ασθένειες όπως η αλωπεκία, πιθανές αστοχίες συναδέλφων αλλά και οι ξεθωριασμένες παλιές εφαρμογές.

Με αυτά τα δεδομένα, υπάρχουν κάποιες αλλαγές σε άλλες υπηρεσίες του κέντρου μας. Υπηρεσίες όπως η επιμήκυνση βλεφαρίδων, το γνωστό lash extension, το lash lift, το brow lift, ο απλός σχηματισμός φρυδιών με τσιμπιδάκι, και η μεσοθεραπεία ή αλλιώς “microneedling”, παύουν να υφίστανται.

Συνεχίζουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας από τους καλύτερους επαγγελματίες, μόνο που αυτές θα αφορούν αποκλειστικά το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ φρυδιών, χειλιών, ματιών και Medical Tattoo.

Η άρτια εκπαίδευση και η υψηλή τεχνογνωσία, ο εξοπλισμός αιχμής και η φιλική διάθεση των ανθρώπων του εξειδικευμένου κέντρου μας, εγγυώνται υπέροχο και φυσικό αποτέλεσμα, όπως ακριβώς το έχεις φανταστεί. Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ που θα αποκτήσεις στο Your Permanent Beauty Expert γίνεται με την χρήση των πιο σύγχρονων τεχνικών, που επιτάσσουν επιφανειακές εφαρμογές, εξασφαλίζοντας έτσι φυσική εμφάνιση και διάρκεια του αποτελέσματος. Η επιστημονική προσέγγιση της ομάδας των εξειδικευμένων pmu artist μας, με επικεφαλής τη γνωστή medical degree PMU expert κ. Natalia Babenko, εξασφαλίζει απολύτως ακίνδυνες και ανώδυνες εφαρμογές χωρίς παρενέργειες. Τηρώντας με σχολαστικότητα όλους τους κανόνες υγιεινής και πρόληψης, παρέχει υπηρεσίες ομορφιάς με απόλυτη ασφάλεια.

Οι καλύτεροι και οι πιο εξειδικευμένοι επαγγελματίες του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ είναι στο YOUR PERMANENT BEAUTY EXPERT και σε περιμένουν με χαρά, για να σου προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες.

Κλείσε το ραντεβού σου τώρα Online ΕΔΩ

Τηλέφωνο: 210 3000 400 & 211 2154 527

Online booking: https://www.24beauty-expert.gr/book-online/

Email: info@24beauty-expert.gr

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 16, Χαλάνδρι, 2ος όροφος