Προετοιμασία για γάμους, βαφτίσεις & πάρτι… Μάθε ποια είναι η υπηρεσία ομορφιάς που έχεις ανάγκη!

Προετοιμασία για γάμους, βαφτίσεις & πάρτι… Μάθε ποια είναι η υπηρεσία ομορφιάς που έχεις ανάγκη!

Καλοκαίρι: Πέρα από ξεκούραση σημαίνει προετοιμασία για γάμους, βαφτίσεις & διάφορα πάρτι!

Σίγουρα λοιπόν κι εσύ έχεις προγραμματισμένους γάμους ή βαφτίσεις!  Προβληματίζεσαι όμως για το πώς θα λάμψεις; Το Your Permanent Beauty Expert σου έχει τη λύση!

Η πρώτη σου επιλογή είναι φυσικά το Ημιμόνιμο μακιγιάζ σε φρύδια, χείλη και eyeliner! Θα σε ανανεώσει χωρίς υπερβολές και θα αναδείξει ακόμη περισσότερο τα δυνατά σημεία του προσώπου σου. Με τόσες πολλές αποχρώσεις για τα χείλη και την ιδέα κομψών, πάντα καλοσχηματισμένων φρυδιών και eyeliner χωρίς κόπο, ακόμη να κλείσεις ραντεβού;

Αν ανήκεις στις γυναίκες που δεν θα ήθελαν να δοκιμάσουν κάτι μόνιμο ακόμη, και πάλι έχει φροντίσει το Your Permanent Beauty Expert! Σου προτείνουμε τη νέα hot τάση στο μακιγιάζ φρυδιών: τη Henna. Θα δημιουργήσει την αίσθηση του Ημιμόνιμου μακιγιάζ αλλά θα διαρκέσεις μόλις 2 με 3 εβδομάδες! Με την Henna φρυδιών θα έχεις περιποιημένη εμφάνιση για όσο ακριβώς διάστημα επιθυμείς!

Ακόμη, μην ξεχνάς τα eyelash extension που χαρίζουν μακριές και πυκνές βλεφαρίδες και βλέμμα έντονο χωρίς καθόλου μάσκαρα! Ανάλογα με την τεχνική που θα επιλέξεις (τεχνική one by one ή τεχνική volume), θα δημιουργήσεις το κατάλληλο look που σε εκφράζει!

Τέλος, αν απλά επιθυμείς μια ανανέωση στο πρόσωπο ώστε να αποβάλλεις την κούραση του χειμώνα και να δείχνεις πιο φρέσκια, μπορείς πάντα να επιλέξεις την υπηρεσία του Microneedling. Της ειδικής αυτής υπηρεσίας που αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και βοηθά στην γρηγορότερη ανάπλαση του δέρματος με φυσικό τρόπο.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι λόγοι είναι τόσοι πολλοί για να φροντίσεις τον εαυτό σου! Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο και αφέσου στα έμπειρα χέρα των Ειδικών του Your Permanent Beauty Expert για να απογειώσουν το look σου!