Το Your Permanent Beauty Expert σου παρουσιάζει το threading: τη νέα τάση στην αποτρίχωση φρυδιών!

Το Your Permanent Beauty Expert σου παρουσιάζει το threading: τη νέα τάση στην αποτρίχωση φρυδιών!

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι το Α και το Ω μιας περιποιημένης εμφάνισης. Δοκίμασε το threading και θα ενθουσιαστείς!

Το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ θα δημιουργήσει το ιδανικότερο κάδρο των ματιών σου αλλά στο μεσοδιάστημα θα χρειάζεται να αφαιρείς τις τρίχες που βγαίνουν διάσπαρτα.

Από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές αποτρίχωσης των φρυδιών είναι πλέον το threading, η αποτρίχωση δηλαδή με κλωστή. Eίναι μια εξαιρετική και απόλυτα φυσική μέθοδος αποτρίχωσης που μπορεί να γίνει στα φρύδια -αλλά και στο υπόλοιπο πρόσωπο αν το επιθυμείς.

Το threading είναι μια απλή και ανώδυνη διαδικασία. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια καθαρή κλωστή. Ενώ απαραίτητα πριν την εφαρμογή πρέπει να καθαριστεί τοπικά η περιοχή που θα αποτριχωθεί με καθαρό οινόπνευμα.

Κατά το threading, η κλωστή στρίβεται και τραβιέται κατά μήκος των περιοχών με ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Το θυλάκιο της τρίχας ανυψώνεται χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών ή τραβήγματος της επιδερμίδας και οι ανεπιθύμητες τρίχες αφαιρούνται από την ρίζα.

Σίγουρα χρησιμοποιείς κάποια τεχνική για την αποτρίχωση των φρυδιών σου ώστε να τα διατηρείς καλοσχηματισμένα. Δοκίμασε το  και θα δεις ότι σίγουρα θα κάνει τη ζωή σου ευκολότερη! Μάθε περισσότερα από τις top experts του Your Permanent Beauty Expert στο 210 3000 400!