Βελούδινο eyeliner by Your Permanent Beauty Expert: ο τέλειος τρόπος να εντυπωσιάζεις με ένα μόνο βλέμμα!

Βελούδινο eyeliner by Your Permanent Beauty Expert: ο τέλειος τρόπος να εντυπωσιάζεις με ένα μόνο βλέμμα!

Το κομψό βάψιμο συνοψίζεται σε μία λέξη: eyeliner! Καθώς το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ εξελίσσεται, δημιουργούνται συνέχεια νέα trends που μας κάνουν να δείχνουμε ακόμη πιο εντυπωσιακές. Ένα τέτοιο trend είναι το βελούδινο eyeliner που εφαρμόζεται κατ’ αποκλειστικότητα στο Your Permanent Beauty Expert!

image3

Είμαστε πολύ υπερήφανες που έχουμε δημιουργήσει την τεχνική βελούδινο eyeliner η οποία στην ουσία της «μιμείται» το κλασικό μολύβι ματιών. Έτσι το αποτέλεσμα δείχνει πολύ φυσικό και αφήνει μια ήσυχη αίσθηση σκιάς στο πάνω βλέφαρο. Το βελούδινο eyeliner είναι υπέροχο σε μαύρη απόχρωση αν είσαι λάτρης του κλασικού, ενώ μπορεί να γίνει πιο μοδάτο και ενημερωμένο αν επιλέξεις αποχρώσεις όπως έντονο γκρι, σκούρο μοβ ή γοητευτικό λαδί.Είμαστε πολύ υπερήφανες που έχουμε δημιουργήσει την τεχνική βελούδινο eyeliner η οποία στην ουσία της «μιμείται» το κλασικό μολύβι ματιών. Έτσι το αποτέλεσμα δείχνει πολύ φυσικό και αφήνει μια ήσυχη αίσθηση σκιάς στο πάνω βλέφαρο. Το βελούδινο eyeliner είναι υπέροχο σε μαύρη απόχρωση αν είσαι λάτρης του κλασικού, ενώ μπορεί να γίνει πιο μοδάτο και ενημερωμένο αν επιλέξεις αποχρώσεις όπως έντονο γκρι, σκούρο μοβ ή γοητευτικό λαδί.

image2

Η νέα χρονιά επιτάσσει αλλαγές και το Ημι-Μόνιμο βελούδινο eyeliner μπορεί να είναι μια από αυτές! Τόλμησέ το τώρα και πρόλαβε την έκπτωση που τρέχει στο Your Permanent Beauty Expert έως τέλος Ιανουαρίου! Μάθε περισσότερα στο 210 3000 400!