Βλεφαροπλαστική και Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Βλεφάρων

Βλεφαροπλαστική και Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Βλεφάρων

Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και η βαρύτητα τραβά προς τα κάτω τα βλέφαρα, με αποτέλεσμα να κρεμάνε…Στις ημέρες μας η βλεφαροπλαστική είναι μία πολύ συνηθισμένη επέμβαση. Σε γυναίκες 45+ μπορεί να βοηθήσει να νιώσουν πιο νέες και ωραίες!Είναι μια επέμβαση για την αφαίρεση του χαλαρού δέρματος γύρω από τα μάτια (στο άνω, στο κάτω βλέφαρο ή συνδυαστικά στο άνω & κάτω).Τι συμβαίνει όμως όταν θέλουμε να συνδυάσουμε την βλεφαροπλαστική με το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Βλεφάρων; Ποια διαδικασία πρέπει να γίνει πρώτα για βέλτιστο αποτέλεσμα;Οι ειδικοί του “Your Permanent Beauty Expert”σου λύνουν όλες τις απορίες.Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Βλεφάρων έχει την ιδιότητα να τονίζει τα μάτια, να δίνει βάθος στο βλέμμα και να μεταμορφώνει το look μας. Είναι ιδανικό για τις γυναίκες που δυσκολεύονται ή δεν έχουν χρόνο να εφαρμόσουν σωστά το μακιγιάζ στα μάτια  τους.Υπάρχουν οι παρακάτω τεχνικές Ημιμόνιμου Μακιγιάζ Βλεφάρων :“Lashliner”Αυτή η τεχνική γίνεται για εντελώς αόρατο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ βλεφάρων.Να φανταστείτε ότι συχνά χρησιμοποιείται ακόμα και σε άντρες!Γίνεται μόνο σύριζα στις βλεφαρίδες και χρησιμοποιείται σε άτομα με αραιές, άτονες ή πολύ μικρές βλεφαρίδες για να τονιστεί το φυσικό περίγραμμα των ματιών.Το μαύρο χρώμα χρωστικής είναι το εντελώς απαραίτητο στοιχείο αυτής της τεχνικής!
 thumbnail_IMG_3783thumbnail_IMG_3780thumbnail_IMG_3781 “Eyeliner”Είναι μία τεχνική που αγαπούν ιδιαίτερα οι Ελληνίδες! Χρειάζεται όμως να μην έχουν ίχνος “ζαρώματος” στην εξωτερική πτυχή των ματιών. Είναι, βέβαια, και λίγο “επικίνδυνη” τεχνική.. Γιατί διαρκεί αρκετά χρόνια, και μπορεί το δερμάτακι από νεανικό και λείο, με το πέρασμα των χρονών να “γεράσει” και να αποκτήσει πτυχώσεις που θα δείχνουν αντιαισθητικό το eyeliner. Η ενδεδειγμένη λύση σε αυτό είναι να μην σχεδιάζουμε μακρύ eyeliner. Το πιο κοντό eyeliner πότε δεν θα δημιουργήσει αυτού του είδους “προβλήματα”.Το eyeliner συνήθως γίνεται με μαύρο χρώμα.
ημι-μόνιμο-μακιγιάζ-φρυδιών-κέντρα-ομορφιάς-ημιμόνιμου-μικροχρωμάτωσης-αισθητικός-φρύδια-συνεδρίες-σχήμα-ομορφιά-imimonimo-permanent-makigiaz-makeup-7thumbnail_IMG_3782 thumbnail_IMG_3785“Βελούδινο Eyeliner”Είναι μια τεχνική που δείχνει τέλεια και μία εξαιρετική επιλογή για καθημερινό ελαφρύ μακιγιάζ ματιών. Τονίζει ή τροποποιεί το σχήμα των ματιών, κάνοντας τα πιο ανοδικά και αμυγδαλωτά με εντελώς φυσικό τρόπο!
Image-1 (2) Image-1 (4) image0
“Eyeliner με Σκιά”Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι ότι αντικαθιστά κάθε είδους κλασικού μακιγιάζ στα μάτια. Συνδυάζει την γραμμή και μια σκιά πάνω από αυτήν.Η γραμμή συνήθως γίνεται σε μαύρο χρώμα.Η σκιά μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε χρώμα της αρεσκείας σας:• καφέ• γκρι• μωβ• λάδι
IMG_2496 imimonimo-makigiaz-eyeliner-mation-permanent-liner-powder-makeup-shading thumbnail_IMG_3786
Η επιλογή της τεχνικής καθορίζεται από το γούστο, το σχήμα των ματιών και την ηλικία.Η διαδικασία του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ Βλεφάρων διαρκεί περίπου 2 ώρες και είναι εντελώς ανώδυνη εξαιτίας της ειδικής αναισθητικής κρέμας που εφαρμόζεται. Το αποτέλεσμα διαρκεί 3 έως 5 χρόνια!Σύμφωνα με τους ειδικούς του “Your Permanent Beauty Expert” , αν μία γυναίκα θέλει να κάνει Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Βλεφάρων και βλεφαροπλαστική, ιδανικά θα πρέπει να κάνει πρώτα την βλεφαροπλαστική. Αφού περάσει περίπου ένας χρόνος από την επέμβαση, ώστε το δέρμα να έχει επουλωθεί πλήρως, τότε μπορεί να κάνει το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ στα βλέφαρά της.Σε περίπτωση που έχεις ήδη Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Βλεφάρων, μπορείς μετά να κάνεις βλεφαροπλαστική;; Ναι! Πρέπει να γνωρίζεις όμως ότι ενδέχεται με την αφαίρεση του πλεονάζοντος δέρματος, να επηρεαστεί το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Βλεφάρων και να χρειαστεί κάποια διόρθωση.Τα ματιά είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή. Εμπιστεύσου τα μόνο σε ένα εξειδικευμένο κέντρο με έμπειρους επαγγελματίες, όπως τοYour Permanent Beauty Expert”.Κλείστε το ραντεβού σας τώρα Online και κερδίστε την καλύτερη προσφορά –  ΕΔΩΔείτε δείγματα δουλειάς μας –  ΕΔΩ Τηλέφωνο: 210 3000 400 & 211 2154 527Online booking: https://www.24beauty-expert.gr/book-online/Email: info@24beauty-expert.grΔιεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Β 16, Χαλάνδρι, 2ος όροφος