Βλέμμα που κερδίζει όλες τις εντυπώσεις; Απόκτησέ το στο Your Permanent Beauty Expert!

Βλέμμα που κερδίζει όλες τις εντυπώσεις; Απόκτησέ το στο Your Permanent Beauty Expert!

Ένα βλέμμα που μαγνητίζει ασκεί μεγάλη γοητεία. Ωστόσο αν δεν προσέξεις και το παρακάνεις τότε το αποτέλεσμα θα είναι αντίθετο από το επιθυμητό. Χρειάζεται να διαλέξεις τη σωστή τεχνική και ένταση στις βλεφαρίδες σου προκειμένου να μοιάζεις κομψή και περιποιημένη χωρίς υπερβολές.

Στο Your Permanent Beauty Expert σου προτείνουμε δύο τεχνικές για τέλειες βλεφαρίδες: Eyelash Extensions και Lash Lift!

Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να κάνεις Extension βλεφαρίδων, να τοποθετήσεις δηλαδή επιπλέον βλεφαρίδες προκειμένου να πυκνώσεις τις δικές σου και να δώσεις παραπάνω  όγκο. Ανάλογα με την ένταση που θα επιλέξεις, θα αποκτήσεις και πιο «δραματικό» βλέμμα.

unnamed-2  16300517_1063655330411038_7533943372556402299_o

Ενώ με το Lash Lift χαρίζεις maximum ένταση και δυναμική στις φυσικές σου βλεφαρίδες χωρίς καμία παρέμβαση. Το Lash Lift «γυρίζει» τις βλεφαρίδες κάνοντάς τες να δείχνουν πιο καμπυλωτές και μακριές. Δεν χρησιμοποιείται μηχάνημα, παρά μόνο ενυδατικά προϊόντα που βοηθούν στη θρέψη τους και αναδεικνύουν το φυσικό τους σχήμα. Τις ξεχωρίζει και έτσι δείχνουν πιο περιποιημένες και έντονες.

Όποια και αν είναι η τεχνική που σε εκφράζει περισσότερο, ένα είναι το Ινστιτούτο που θα επιλέξεις: Your Permanent Beauty Expert! Έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να απογειώσουμε την εμφάνισή σου! Έλα να σε γνωρίσουμε από κοντά!