Πώς θα καταλάβω ποια τεχνική φρυδιών μου ταιριάζει; Τα συν και τα πλην όλων των τεχνικών για να έχεις άποψη!

Πώς θα καταλάβω ποια τεχνική φρυδιών μου ταιριάζει; Τα συν και τα πλην όλων των τεχνικών για να έχεις άποψη!

Οι δύο δημοφιλείς τεχνικές του ημιμόνιμου μακιγιάζ "ελαφρά σκίαση" και "τρίχα τρίχα"

Τα όμορφα και καλοσχεδιασμένα φρύδια είναι το ζητούμενο όλων των ανθρώπων. Πάντα στην επικοινωνία μας αναφέρουμε πως τα φρύδια αποτελούν το κάδρο των ματιών μας. Ένα καλό σχήμα βασισμένο στα χαρακτηριστικά και τη δομή του προσώπου μας κάνει σαφώς πιο ελκυστικούς και νέους.

Πώς όμως θα καταλάβουμε ποια τεχνική μας ταιριάζει; Ποια είναι τα συν και τα πλην των τεχνικών;

Τρίχα-τρίχα ή hair stroke: Το αποτέλεσμα δίνει το εφέ ρεαλιστικών φρυδιών. Ζωγραφίζουμε με μεγάλη λεπτομέρεια λεπτές τρίχες σύμφωνα με τη φορά της δικής σας τρίχας με τρισδιάστατο εφέ, που προσδίδει βάθος. Το αποτέλεσμα διαρκεί από 1 έως 3 χρόνια. Αν είστε κατάλληλη υποψήφια το αποτέλεσμα ατονεί σταδιακά και ομοιόμορφα. Δεν ενδείκνυται για μεσογειακά δέρματα, αν έχετε πολύ λιπαρό δέρμα με διεσταλμένους πόρους και τραχύ δέρμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις ενώ αρχικά είναι πολύ εντυπωσιακό οι τρίχες με την πάροδο του χρόνου απλώνουν. 

Ελαφρά Σκίαση: Η τεχνική σκίασης γίνεται προσθέτοντας χρώμα στο χόριο του δέρματος σαν να έχετε εσείς τονίσει με απαλή σκιά τα σημεία του φρυδιού που λείπουν. Ενδείκνυται για περιπτώσεις που τα φρύδια σας έχουν κενά, είναι αραιά ή κακοσχηματισμένα. Επίσης τονώνουν το φυσικό χρώμα των φρυδιών σας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας ή της αλωπεκίασης. Είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος και το ξεθώριασμα γίνεται πάντα ομοιόμορφα. 

Full Natural: Πρόκειται για ένα συνδυασμό των δύο παραπάνω τεχνικών («Τρίχα-Τρίχα» και «Ελαφρά Σκίαση») και απαιτεί ιδιαίτερη εμπειρία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Προτείνεται για ένα αποτέλεσμα που θα σας αφήσει απόλυτα ευχαριστημένες/ους καθότι συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των δύο προαναφερόμενων τεχνικών. Είναι γνωστή για το πολύ φυσικό αποτέλεσμα που δίνει.Όπως και στην τεχνική “τρίχα τρίχα” δεν ενδείκνυται στα μεσογειακά δέρματα ή σε πολύ λιπαρές επιδερμίδες.   

Μεγαλύτερη σημασία έχει η κλινική εξέταση κι αξιολόγηση της PMU Artist που αν είναι έμπειρο άτομο θα σάς εξηγήσει τι ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωσή σας.

 

 

*Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν δεν αποτελούν ιδιοκτησία μας