Υαλουρονικό και ημιμόνιμο μακιγιάζ στα χείλη- συνδυασμός ακαταμάχητος όπως εσύ!

Υαλουρονικό και ημιμόνιμο μακιγιάζ στα χείλη- συνδυασμός ακαταμάχητος όπως εσύ!

Τα χείλη είναι μια ερωτογενής περιοχή. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η ρήση: «όλοι κρέμονται από τα χείλη της».

Αν θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις τα χείλη που βλέπεις στα περιοδικά και στις celebrities ο συνδυασμός υαλουρονικού οξέος και ημιμόνιμου μακιγιάζ αποτελεί μια απόλυτα ασφαλή και προσιτή λύση.

Επίσης, αν εφαρμοστεί από ειδικούς και το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ είναι πιστοποιημένο χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ασφάλεια που δεν προκαλεί ανεπιθύμητες αλλεργίες, φλεγμονές και κακοήθειες.

Ως υλικό, δε μετατοπίζεται κι έτσι το τελικό αποτέλεσμα είναι τέλειο και με διάρκεια 6 έως 12 μηνών, οπότε και θα χρειαστεί να γίνει επανάληψη της εφαρμογής.

Πώς γίνεται ο συνδυασμός του υαλουρονικού οξέος και του ημιμόνιμου μακιγιάζ;

Πρώτα θα πρέπει να προβείτε σε δύο συνεδρίες ημιμόνιμου μακιγιάζ (με απόσταση ενός μηνός, περίπου, της πρώτης από τη δεύτερη εφαρμογή).

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία τα χείλη επειδή θα έχουν σχηματιστεί σωστά και θα δίνουν την αίσθηση αυξημένου όγκου θα αποφασίσετε εσείς, ο πλαστικός χειρουργός αν και πόση ποσότητα ενέσιμου υαλουρονικού οξέος χρειάζεστε.

Η έκχυση του υαλουρονικού οξέος θα δώσει έξτρα όγκο στην περιοχή των χειλιών και ενδείκνυται στις γυναίκες ή άνδρες με λεπτά χείλη. Επίσης, με την αύξηση της ηλικίας τα χείλη σταδιακά γίνονται πιο μαλακά, ίσως ζαρώσουν ελαφρά και γεμίσουν μικρές κάθετες ρυτίδες, χάνοντας όγκο.

Όπως και στο ημιμόνιμο μακιγιάζ προηγείται μια κρέμα αναισθησίας. Ήπιες κοκκινίλες, οιδήματα ή πρηξίματα υποχωρούν άμεσα, χωρίς να προκαλούν ανησυχία με πάγο ή αντιισταμινικά φάρμακα.

Όταν επεμβαίνει η επιστήμη της κοσμητικής ιατρικής και του ημιμόνιμου μακιγιάζ στόχος είναι το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό, ερωτικό.

Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ανθρώπου μπορεί ημιμόνιμο μακιγιάζ και έκχυση υαλουρονικού να τα κάνει μια γυναίκα ακόμη και 20 ετών. Αρκεί να έχει ρεαλιστικές προσδοκίες και να χρήζει πραγματικά συνδυαστικής εφαρμογής.