Ζηλεύω τις μακριές και πυκνές βλεφαρίδες-σα φυσικές- που έχουν κάποιες κοπέλες. Πώς μπορώ να αποκτήσω και εγώ;

Ζηλεύω τις μακριές και πυκνές βλεφαρίδες-σα φυσικές- που έχουν κάποιες κοπέλες. Πώς μπορώ να αποκτήσω και εγώ;

Extension Βλεφαρίδων πριν και μετά με την τεχνική "τρίχα τρίχα"

Φίλη μας, δίκιο έχεις να ζηλεύεις ένα αποτέλεσμα που εγγυάται ένα γατήσιο και ερωτικό βλέμμα, χωρίς καθημερινό κόπο με τη χρήση μάσκαρας που κάνει κόμπους και δείχνει από μακριά πως ορισμένες τρίχες είναι κολλημένες μεταξύ τους.  Μπορείς να βάλεις extensions βλεφαρίδων.

Κάποιες γυναίκες, έχουν ανοιχτόχρωμες βλεφαρίδες και το μήκος και η πυκνότητά τους δεν είναι ορατή. Αυτό τις κάνει να αισθάνονται άβολα γιατί τα μάτια χάνουν το βάθος τους και δείχνουν πιο μικρά απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα. Εμείς σου προτείνουμε την καλύτερη λύση.

Extension Bλεφαρίδων- Eyelash Extentions: Η εν λόγω τεχνική απαιτεί 2 ώρες εφαρμογής και 1 ώρα συντήρησης. Πρόκειται για μια τεχνική εντελώς ανώδυνη και πολύ δημοφιλή γιατί προσδίδει γυριστές και πολύ natural looking βλεφαρίδες.

Η πρώτη εφαρμογή ανάλογα με την τεχνίτρια, τη φύση της δικής μας βλεφαρίδας, της ποσότητας και του μήκους μπορεί να διαρκέσει έως και 3 μήνες. Αυτό βέβαια με την προϋπόθεση πως οι βλεφαρίδες είναι καλής ποιότητος και η κόλλα υψηλών προδιαγραφών. Μεγάλο ρόλο παίζει ο κύκλος ζωής της φυσικής μας τρίχας καθώς και το πώς τις φροντίζουμε στο σπίτι.  Στο μήνα πάνω, επιβάλλεται μια συντήρηση, γιατί χάνεται περίπου το 30-35%. Αν, όμως, μια κυρία θέλει να τις αφαιρέσει γίνεται ανώδυνα  με τη χρήση ιδικού υγρού.  Αυτό που συμβουλεύουμε πάντα είναι να μην τις τραβάτε προκειμένου να τις αφαιρέσετε μόνη σας γιατί μπορείτε να τραυματίσετε τόσο το μάτι σας όσο και τις δικές σας βλεφαρίδες. Όσο για τη συντήρησή τους θα σας δοθεί βουρτσάκι και διαχωριστικό βλεφαρίδων που μοιάζει με οδοντογλυφίδα.

Πώς τοποθετούνται;  Τις τοποθετούμε μισό χιλιοστό πέρα από τον πόρο την βλεφαρίδα. Οι  βλεφαρίδες  είναι από μετάξι έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η καμπυλότητά τους και να μπορούμε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουμε προϊόντα oil free, gel ή αφρό και με μη βίαιες κινήσεις να κάνουμε ντεμακιγιάζ.

Η καμπυλότητα τους, το χρώμα και η ποσότητα εξαρτάται από τις ανάγκες της κάθε πελάτισσας καθώς και το σχήμα του ματιού.  Τοποθετούνται τρίχα τρίχα πάνω στις δικές μας βλεφαρίδες σε καμπυλότητες που ξεκινούν από  το μήκος 6 έως 14.

Αξίζει να το δοκιμάσεις για να κάνεις την καθημερινότητα σου πιο εύκολη ή να εντυπωσιάσεις στις γιορτινές εξόδους!